***RASMUSCSAJOK****  § Vikkancs és Annamari oldala! §
***RASMUSCSAJOK**** § Vikkancs és Annamari oldala! §
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Clock
 
Menü
 
Extrák
 
Videók
 
***Ismerd meg!***
 
Ne lopj!
 
Zenék
 
Számláló
Indulás: 2006-04-18
 
Szavazz!
Lezárt szavazások
 
Szerinted...
Csak úgy kérdezzük:
Szinted legyen más a kinézet? Ha igen,milyen?

Nem,maradhat ez a sötét!
Lehet más,mondjuk vmi világos
Lehet más,mondjuk vmi tarka,szines
Egyszinű legyen,vmi kék,vagy rózsaszin
Legyen sima fehér
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Miröl olvashatsz?
 
Finnország
 
Finland's Flag
Ezt illik minden fannak tudnia!
 
Az oldal...
 
Heti horoszkóp
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Melyik a legjobb?
Te döntöd el a verseny végeredményét!
Kinek az oldala a legjobb?

www.g-portal.hu/lovedtherasmus
www.g-portal.hu/evan-therasmus
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Étel Receptek!
Étel Receptek! : Hering Üvegfúró módra

Hering Üvegfúró módra

  2006.06.28. 22:59

Köztudott,h a finnek többsége nagyon kedveli a halat...

Hering üvegfúvó módra
Előkészítési idő: 30 perc
Áztatási idő: 12 óra
Pácolási idő: 2-3 nap

Hozzávalók:
4 db nagy hering
3 fej vöröshagyma
2 db sárgarépa
30 egész szegfűbors és fehér borsszem
4 db babérlevél
A pácléhez:
3 dl ecet
3 dl cukor
6 dl víz

1.lépés: Áztassuk a halat egész éjszaka hideg vízben vagy víz és tej egyenlő arányú keverékében. A folyadékot egyszer-kétszer kicserélhetjük.
2.lépés: Készítsük el a pácot: forraljuk föl a hozzávalókat és hagyjuk, amíg szobahőmérsékletűre hül.
3.lépés: Távolítsuk el a beleket és a belsőségeket pl. egy konyhai ollóval. Öblítsük le jól és szárítsuk meg papír törlőkendővel. Vágjuk fel kis darabokra.
4.lépés: Hámozzuk meg a hagymákat és a répákat, majd vágjuk szeletekre.
5.lépés: Töltsünk meg egy megfelelő üvegedényt váltakozva halszeletekkel, hagymával, répával és a fűszerekkel. Gőzöljük folyadék fölött.
6.lépés: Fedjük be az üvegedényt és tároljuk hűvös helyen legalább 2 napig. A heringeket néhány hétig lehet eltartani (hűvös helyen), de a legjobbak 4-5 nap után.

Tippek:
Más fűszerek is használhatók: vékony tormaszeletek, zeller, vagy mustármag.
Ha a halat kifilézzük és eltávolítjuk a bőrét, akkor az áztatás nem szükséges

 
Welcome!
 
VERSENY!!!
 
Klipp Letöltések!
 
Duma Láda
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Névnapköszöntő

 
Szavazz!!
A te szavazatodon is múlik!!!!A tizedik szavazó ajándékot kap!
Milyen az oldal?

Király!
elmegy
eléggé uncsi
rossz
inkább szüntessétek meg
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Kód
 
Toll
 
Kód
 
Ördög
 
Tűz
 
Zene